2015. máj 31.

Az a szürke farmer

írta: Natulcien.style
Az a szürke farmer

Megígértem, megmutatom. A már sokat emlegetett szürke farmer. Imádom. Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy azóta megtaláltam a tökéletes szakadt farmert is, és a következő fotósorozatban azt szeretném majd megmutatni nektek, mégpedig az új gorillás pólómmal, amit Verushka Art készített nekem. Már alig várom. No, de térjünk vissza a szürkére. Kicsit lazábbra vettem a hangulatot a fotós napunk zárásaként. Az apropót pedig egy Deák Ferenc téri salsa fesztivál adta. Jön bizony a fesztivál időszak, és hosszú idő után én is csatlakozom egyhez június végén. Imádom, hogy a fővárosunkban a jó idő beköszöntével rengeteg szabadtéri lehetőség van. Fantasztikus volt a hangulat a Deákon is, és nagyon hangulatos volt a sok vidám embert megzavarni táncolás közben a munkálatunkkal. Ilyenkor mindig kedvet kapok a táncoláshoz. Milyen jó lehet ilyen jól mozogni és ilyen társasági élethez kapcsolódni, mint amit itt a salsások között láttunk. Annyira jó volt látni, hogy élvezik, amit csinálnak. Kicsik, nagyok, gyerekek. Még szerencse, hogy újra hétvége van és jöhetnek a szabadtéri programok. Kicsit elkalandoztam megint.

Szóval az összeállítás egy praktikus, laza-elegáns szett lett. Ez a kedvencem az új outfitek közül, mert tökéletes tavaszi, mind a színeiben, mind a fazonjában. Benne van a fehér, a világos szürke, a pirított mandula, és a még mindig divatos statement nyaklánc is, a váll villantással. Szerintem nagyon feldobta a nyaklánc az egyszerű letisztult alapdarabokat. A pornótitkárnős szemüveg pedig az új szerelmem. Nincs rá különösebben szükségem, mert annyira nem rossz a szemem, de egy ilyen szemüveg öltöztet. Tökéletes kiegészítő lehet egy ilyen darab az összeállításunkban.

Mindig nagy élmény egy fotózás, főleg, mert mint már említettem nagyon izgulok, de Andi képei és a bejegyzés, mint végeredmény mindig megnyugtat. Nagyon élveztem a képek válogatását, remélem nektek is tetszett, szeretettel készítettük.

Szép napot, Natulcien.

Képek: Fotomajer.

 img_8098.jpg

img_8123.jpg

img_8134.jpg

img_8150.jpg

img_8154.jpg

 

Szólj hozzá

tavasz fehér test inspiráció fotózás trend pirított mandula saját outfit Fotomajer szürke farmer