2019. dec 01.

Shiseido ajándék szett

írta: Natulcien.style
Shiseido ajándék szett

A mai bejegyzés témája a kozmetikai szettek világa, avagy beszélgessünk az ajándékozásról. Ezt az írást kivételesen férfi olvasóimnak ajánlom. Foglaljátok imába nevem, jöhetnek a házi áldások, mert ezzel a tippel jó pár karácsonyi szentségelést előzhettek meg.

Bevallom, és kövezzetek meg, de nem szeretem a karácsonyt, és a kötelező, értelmetlen költekezést. Nem is csatlakozunk hozzá. Élményajándékokat, jelképes apróságokat, és az együtt töltött időt ajándékozzuk egymásnak a szeretteinkkel.  Ráadásul ezeket is megszervezem, beszerzem november végén, így decemberben már nem kell ezzel foglalkozni. Meg is érkezett már minden rendelésem, és a csomagolással is hamarosan végzek. Ráadásul tényleg apró figyelmességekre kell itt gondolni. Egész évben jegyzetelgetek. Ha valamelyik szerettem elkottyint valamit, mi teszik neki, mire vágyik, gyorsan felírom. Ha valami pedig az utamba kerül a listáról, megkapja akkor, mikor aktuális, különösebb alkalom nélkül, csak úgy, szeretetből. Az ajándékspirált  viszont egy kifejezetten káros dolognak tartom. Én azt hívom ajándékspirálnak, mikor egy ajándékot, egy nagyobbal próbálunk meghálálni, mert elkötelezettnek érezzük magunkat. A jelképes figyelmességek egész évben nekem többet jelentenek, mint 2 nagy ajándék az év kötelező eseményein, és akkor nem is érzem azt, hogy tartozom, vagy akár, hogy visszavárják.

Minden családban más azonban a szokás, és ezer és ezer verzió létezik az ajándékozás hagyományának megőrzésére vagy épp eltörlésére. Természetesen a keretek között is hatalmas különbségek lehetnek. Az ajándékozás lehetőségével viszont nem csak ünnepekkor, jeles alkalmakkor, megbánásunk jeleként lehet élni, de rengeteg más apropóból is. Ezzel a bejegyzéssel egy ajándékötletet szeretnék megosztani veled kedves olvasóm. Légy akár férfi, akár nő, legyen akár karácsony hava, akár július melege, de a férfiaknak tuti hasznosabb lesz ez az ajánlás, főleg így ünnepek közeledtével.    

74274410_562041574598350_4791579413655322624_n.jpg

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a bejegyzés reklámnak minősül, és a Notino.hu támogatásával készült.          

Kezdjük egy személyes „sérelemmel”. Nekem senki nem mer ajándékot venni szépségápolás témakörben, amit amúgy megértek. Szóval, ha bármi kétséged lenne, hogy egy ilyen előre összerakott kozmetikai szett jó ajándék-e, akkor most leírom, hogy miért az, akár egy sminkmániás, arcápolás gourmetnak is.  

Először is, a márkanév kötelez. Ha tudod, hogy az ajándékozandó személy kedvel egy márkát, vagy ki szeretne próbálni egyet, akkor csak annak a márkának a szettjeire kell rákeresni. Általában egy témakörre épülnek a szettek passzoló, összeillő termékekkel. A hajápolástól kezdve, a testápoláson át a smink-és dekorkozmetikai szettekig nagyon sok lehetőség közül válogathatunk.

78253013_613616786060907_6539680568265670656_n.jpg

A csomagár kedvezőbb. Ebben a szettben csak a szempillaspirál 8 ezer forint, ami teljes méret, és akkor a rúzs és a sminklemosó még nem is került említésre. A szett teljes ára 11.490 Ft, tehát 3490 Ft-ért kapunk egy utazó kiszerelésű szemfesték lemosót és egy rúzst. A mini kiszerelésű rúzsok nagyon praktikusak, mert akkora mennyiségek így is, hogy bőven megérik az árukat, és ember legyen a talpán, aki elhasználja. A mini rúzs a szettben 2,5 g., a teljes kiszerelés 4 g. és 8360 Ft. Szóval 690 Ft-tal olcsóbban megkapjuk a több, mint fele rúzs mennyiséget és a sminklemosó ingyen van. 

A praktikum nem csak az összeállításban jelenik meg, hanem abban is, hogy ki lehet próbálni olcsóbban több terméket, ráadásul, mint már említettem gyakorlatiasan vannak összeválogatva a passzoló darabok.

77175892_994656077558254_1818372076612878336_n.jpg

Én azért ezt a Shiseido Makeup Controlled Chaos MascaraInk szettet választom, mert a leguniverzálisabb, és legizgalmasabb csomag. Szempillaspirált mindenki használ, még a smink ellen legjobban beoltott nőszemély is felrak minimum egy spirált alkalomra, ha mást nem is. A lemosó adja magát. A rúzs pedig az extra. A piros rúzs egy klasszikus, amit egyszer minden nőnek ki kell próbálnia. Sokan nem áldoznak efféle úri-mulatságokra. Szóval ez nem csak egy praktikus ajándék, mint egy fitness bérlet, és nem olyan, amit amúgy is megvenne magának az ember, lásd szempilla spirál, hanem van benne egy kis kaland, egy kis kísérletezési lehetőség, még pedig egy olyan világba, amire amúgy sokszor nem áldozna az ember. A rúzs színe a leguniverzálisabb piros. Pont az az árnyalat, ami majdnem mindenkinek jól áll. A meleg típusúaknak nem a legideálisabb, de próbálni tökéletes. A hideg árnyalatúaknak pedig maga a megtestesült tökély. Egy kellemes természetes matt formula, semmi extrémitás, annak elég a szín maga.

77143154_2470592086562913_2225811048181530624_n.jpg

A szett ajándék a közhiedelemmel szemben szerintem egyáltalán nem snassz. Ha azt gondolod, hogy egy szett, olyan mint egy gyümölcskosár, akkor fel kell hívnom a figyelmed egy másik aspektusra. Meg tudod magyarázni miért azt a szettet választottad, tehát nem személytelen. Én jobban örülnék neki speciel, mint egy rénszarvasos pulcsinak, vagy egy meleg sálnak. Kivéve, ha a sál libafos zöld.

Az egyik legfontosabb érv számomra emellett a szett ajándék mellett viszont a kényelem. Ha kérem a weboldalon még szépen be is csomagolják nekem, így azzal sem kell bajlódni, Az online ügyintézés számomra nagyon kényelmes. Nem kell parkolni, sorban állni, idegbajos emberekkel foglalkozni, vagy akár csak hallgatni őket, kerülgetni és/vagy menekülni előlük. Gyorsabb is, ami szintén nem mellékes, és egészségesebb is, mert nem kapom el a bacikat, sokszor pedig online akcióknak köszönhetően jóval olcsóbb is. Itt jegyzem meg, hogy még tartanak a Black Friday kedvezmények a Notino-n. 

78477149_755642211619116_3108745097471066112_n.jpg

Te vásároltál vagy kaptál már szett ajándékot?

Köszi, hogy elolvastál, üdv: Natulcien

Szólj hozzá

ajánló reklám ünnepek test ajándék webshop gondolatébresztő piros webáruház szempillaspirál rúzs ajándékozás sminklemosó termékfotó szponzorált tartalom termékbemutatás notino.hu támogatott tartalom kozmetikai szett