2018. sze 01.

Köröm inspiráció

írta: Natulcien.style
Köröm inspiráció

Jó pár dolog van, amire nincs se időm, se energiám mostanság. Az egyik a felesleges udvariaskodás, a másik a hobbim, a harmadik a manikűr, de folytathatnám még a felsorolást. Kismamaként a dolgom, hogy folyamatosan rendelkezésre álljak, és persze, hogy pont akkor jutna eszébe a kis csöppségemnek, hogy homokozzunk, vagy diót törjünk, vagy csipeszeket szedjünk szét darabokra, mikor épp száradnak az egyébként is (szigorúan alvásidőben) tövig vágott körmeim.

Szóval van pár dolog, amire még várnom kell, hogy újra a megszokott szépségápolási rutinom részei legyenek, de addig is ábrándozni szabad.

A körömápolási rutinom titkos fegyvere, egy műkörmös szaküzletben beszerezhető kis csodaszer, a zsírtalanító folyadék. Mert, mivel kezdődik minden körömfestés? Természetesen pisiléssel, nehogy a még meg nem száradt körmünkkel kelljen kényes műveleteket végrehajtani. Második lépésként bevetem ezt a zsírtalanító folyadékot, majd egy annak függvényében, hogy natúr, vagy erős színt viszek fel, kerül egy körömápoló lakk is a repertoárba. A semleges színek alá nem szükséges, de az erős színeket én úgy tapasztaltam egyszerűbb lemosni, és a körmöt sem fogja meg a fekete vagy  a tűzpiros, ha viszek fel alá egy körömápoló réteget.

Amúgy akármilyen jó is lehet egy körömlakk, háztartás mellett maximum 1 napot bír makulátlanul, így egy profi szakember segítsége is hasznunkra válhat, ha tartósabb eredményt szeretnénk.

Összegyűjtöttem pár ihletadó képet magamnak, milyen manikűrök tetszenek, és miket szeretnék majd megvalósítani, ha újra előtérbe kerül az életembe a piperézkedés a homokozás helyett.

A képek forrása a Pinterest „nail design” kereső szavára felugró találatok.     

n6.jpg

n11.jpg

n13.jpg

n14.jpg

n15.jpg

n16.jpg

n17.jpg

n18.jpg

n19.jpg

n10.jpg

n12.jpg

n7.jpg

n8.jpg

n9.jpg

n1.jpg

n2.jpg

n3.jpg

n4.jpg

n5.jpg

 

 

Szólj hozzá

test inspiráció trend anyaság köröm Pinterest