2015. júl 06.

Rojtosra unhatatlan ’70es évek

írta: Natulcien.style
Rojtosra unhatatlan ’70es évek

Hihetetlen, hogy milyen stabilan tartja magát a bohó-hippi életérzés a divatban. Egyszerűen megunhatatlan ihletforrásként merítenek belőle évről évre a divatházak. Nem szeretném sokkolni a kedves érdeklődő olvasókat a hírrel, de az őszi trendek már kijöttek, és bizony ott is nagy szerepet kap majd ez az irányvonal, de a részletekről majd később, hiszen hol van még az ősz..

Jöjjenek tehát a rojtos inspirációk, hogyan lehet ezt a motívumot úgy beépíteni a megjelenésünkbe, hogy ne úgy nézzünk ki, mint egy Woodstock időutazó. Nagyon modernek amúgy a mostani rojt megoldások. Összeszedtem pár példát a Pinterestről.

A legegyszerűbben egy táskával tudjuk becsempészni a szettünkbe a bejegyzés főszereplőjét.

ftaska_1.jpg

Bármilyen kiegészítővel is szerepelhet a rojt a megjelenésünkben, akár a csizmán, akár nyakláncon, akár egy érdekes kendőn.

fkiegeszitok.jpg

A nagy kedvenceimmel, a sálakkal is játszhatunk egy-egy hűvösebb estén.

fkendo.jpg

A legextrább, ha a szoknyánk rojtos, de egészen a mini ruha vagy a rövidnadrág felé is mozdulhatnak a bátrabbak.

fbezs.jpg

fmini.jpg

Az én szívem csücske most a hosszú fekete-fehér ruha az elegánsabb verziók közül.

fruha_1.jpg

Ha túl tini lányosnak tartjuk a rojtos pólót, akkor egy érdekes kimonó jó megoldás lehet, hogy feldobjuk a jól megszokott egyszerű szettünket.

fpolo.jpg

fkimono.jpg

Az igazi vagányak pedig biztos meg sem állnak egy bőrkabátig, amibe megéri befektetni, mert azzal ősszel, és biztos vagyok benne, hogy jövőre se lőnek mellé, hiszen ez a korszak egy darabig még tuti a követendő trendek között marad.

fjacket.jpg

Szép napot kívánok, Natulcien.

 

Szólj hozzá

test inspiráció hippi 70es évek bohó rojtok