2015. máj 17.

Fehér farmer ötletek

írta: Natulcien.style
Fehér farmer ötletek

Ez a nadrágok szezonja, legalábbis nálam. A tavasz és az ősz. Harisnyás szoknyához meleg, de csupasz lábakhoz még hideg reggeleken tökéletes megoldás a nadrág. No, meg azoknak, akik ennek a ruhadarabnak elkötelezett hívei. A tavasz nagy slágere a fehér és egy csinos fehér farmernél nem sok praktikusabb dolgot rakhatunk a szekrényünkbe, talán egy feketét, és egy kéket is. A fehér farmer alap darab tehát. Ha nagyon divatosak akarunk lenni, akkor most biztos, hogy szaggatott. Összeállítottam pár montázst a fehér farmerhez, hogy igazán elegáns és letisztult lehessen a megjelenésünk. Fogadjátok szeretettel. A képeket a Pinterestről válogattam.

Szép napot, Natulcien.

Hófehérben a legtrendibb idén tavasszal. Bár ez a kombináció sosem megy ki a divatból, csak nem egy praktikus párosítás, főleg ha valaki tömegközlekedik.

wejfeher.jpg

Feketével kontrasztos. Igazán figyelemfelkeltő, csak arra kell figyelni, hogy ne legyen ballagós, pincéres, vagy pingvines az összehatás.

wjfekete.jpg

A természetes neutrális árnyalatokkal a legszebb véleményem szerint és szerencsére ezek az idei tavasz slágerei is. Rengeteg passzoló színű ruhadarabot találhatunk emiatt a boltok polcain.

wjneutarls.jpg

wjbezskendo.jpg

Imádom a kendőket, és ezek a megoldások egész újszerűek.

wjszineskendo.jpg

A halványkék ás a menta árnyalatai szintén a tavaszi trendhez tartoznak.

wjkek.jpg

wjmenta.jpg

Pár klasszikus megoldás még a színek frontján: a két alapdarabra épülő megoldások, és a kiegészítőkkel összeállításba csempészett apró színfoltok.

wjcolour.jpg

wjzin.jpg

A stíluskeveredés területén pedig behozhatjuk a letisztult fehérhez a laza ingeket és a katonás kekit.

wjing.jpg

wjkeki.jpg

 

Szólj hozzá

fehér test inspiráció farmer