2016. sze 06.

A dominá(n)s bőrszoknya

írta: Natulcien.style
A dominá(n)s bőrszoknya

Legnagyobb meglepetésemre, a blog Facebook oldalán indított szavazás eredménye, - miszerint miről szóljon a következő bejegyzés - az lett, hogy a bőrszoknya lett az elsöprő győztes. Azt gondoltam volna, hogy kevés embert érdekel a bőrszoknya, hiszen nem látok sokakat ebben a megosztónak mondott darabban sétálgatni az utcán, annak ellenére, hogy a boltok polcai között rengeteg fajta közül válogathatunk. Lehet, hogy sokaknak ott lapul a szekrény mélyén egy vágyott bőrszoknya, csak nem meri felvenni, vagy nincs ötlete, mivel lenne érdemes felpróbálni? Összeállítottam néhány ötletadó montázst, hátha meghozza a kedvet, és a bátorságot, hogy be tudjuk illeszteni ezt a darabot is a hétköznapi viseletek közé.

A monokróm hangulat a bőrrel is tökéletes párost alkot, ha hasonló árnyalatba, vagy akár ugyanolyan színbe öltözünk, mint a szoknyánk.

b2.jpg

Mivel nagy a választék, rengeteg szín közül választhatunk. A púder árnyalatok a nyár nagy slágerei voltak, de még átcsempészhetjük az őszbe, egy pulcsival, csak kendővel.

b3.jpg

Az ősz színei a mustársága árnyalatok

b4.jpg

és a furcsa zöldek.

b5.jpg

A bordó már időállóbb darab, mint a fentiek.

b12.jpg

A világos barna viszont szezontól, és évtől független klasszikus.

b6.jpg

Ugyanolyan klasszikus, mint a fekete, fehér, piros alapszínek, amiket én nem szeretek egymás mellé rakni a túlzott egyértelműségük miatt. Az alábbi montázsban viszont nem tolakodik egyik szín sem, így sokkal harmonikusabb az összhatásuk.

b7.jpg

Feketével teljesen egyértelmű a bőr, csak arra kell figyelni, hogy ne nézzenek minket akaratunk ellenére, góth punkrockernek, vagy hivatásos dominának. Ezért pedig a visszafogott, és elegáns kiegészítők a felelősek.

b16.jpg

Biztos, hogy mindenkinek van otthon egy csíkos felsője, vagy pulcsija. No a csíkosat mindenhez fel lehet venni bátran, és ez alól a bőrszoknya sem kivétel, stílustól függetlenül.

b8.jpg

A másik stabil darab a szekrényben szerintem a feliratos póló, pulcsi, ami nagy valószínűséggel szürke, vagy fekete, vagy fehér.

b1.jpg

Az idei ősz elengedhetetlen kiegészítője lesz a szőrme is, ami kifejezetten vagány bőrrel.

b10.jpg

Ha halvány nude, azaz bézses árnyalatokat rakunk egymás mellé, akkor viszont kifejezetten szofisztikált, és elegáns lesz a megjelenésünk.

b11.jpg

A bőr miatt pedig fehérrel sem leszünk felszolgálólányosak.

b26.jpg

Ha merészebbek vagyunk, akkor egészen exrtavagáns megoldásokkal, és bőrszoknya értelmezésekkel is találkozhatunk.

b13.jpg

Ősziesítve, ha alapszíneknél maradunk, akkor hosszított kabáttal a legjobb választás.

b14.jpg

b22.jpg

Az A vonalú szoknyák annál jobban állnak, minél magasabb valaki, de a körte alak, és a molett hölgyek nagyon jó barátja. Ha színes most még divatosabb, de ha pulcsival párosítjuk tökéletes lesz az összhatás, és teljesen megfelel a 2016-os őszi/téli trendeknek is.

b15.jpg

Rövid kabáttal az alacsony hölgyeknek érdemes passzítaniuk a bőrszoknyákat. Egy fekete szoknyához bármilyen színű kabátkát választhatunk.

b17.jpg

A tornacipős, edzőcipős összeállítások a kényelmük miatt töretlen népszerűségnek örvendenek.

Akár lazább, fekete-fehér biztonsági megoldásként, még a melegebb napokon,

b18.jpg

akár bátrabb, színes változatokban a hűvösebb reggeleken.

b19.jpg

Kötött pulcsikkal kicsit tompíthatunk a szoknya dominás felhangján. Számomra ez a legérdekesebb a stylist szakmában, hogy megannyi aprósággal, mennyi hangulatot, stílust, érzést tudunk megmutatni ugyanazon ruhadarabbal.

b20.jpg

Bohó hippi stílusban is megállja a helyét például a bőr.

b21.jpg

Magas szárú csizmával is lehet visszafogott a bőr, csak arra figyeljünk, hogy ne legyen túl rövid a szoknya, vagy túl szűk a felső.

b23.jpg

Kockás inggel is érhetünk el különböző hatásokat. A játékostól, az elegánson át, egészen a lazáig.

b25.jpg

Akik pedig merészebben, és szívesen megmutatnák a szexisebb oldalukat, azt ajánlom, idén a vállukat hagyják szabadon, egy ceruza fazonú bőrszoknyával és biztos lesz a siker.

b27.jpg

A képek forrása a Pinterest, de becsempésztem kettőt a sajátjaim közül is, mivel a bőrszoknya nekem is nagy kedvencem.

Szép napot, üdv: Natulcien.

Szólj hozzá

bőr ősz test tél inspiráció trend nude hippi öltözködés tornacipő szőrme blézer bunda burgundi monokróm 2016 átmeneti kabát bohó bőrszoknya trencskó körte alkat camel coat alacsony nők