2015. feb 13.

Poncsó trend, amit utálnak a pasik

írta: Natulcien.style
Poncsó trend, amit utálnak a pasik

Nagyon divatosak lesznek tavasszal. Azért akkor, mert egy poncsóra nem lehet kabátot venni. Fordítva már igen, de akkor vagy fázunk, mert vékony a kabát vagy úgy nézünk ki, mint egy Michelin gumiemberke letakarva egy pléddel, amiről gyorsan lemond minden épeszű nőszemély tavaszig, amikor már lehet a poncsót hordani magában is még a reggeli csípős hidegek ellenére is. A férfiak meg azért utálják, mert eltakarja az alakunkat. Mi meg pont ezért tartjuk praktikusnak, mivel tökéletesen elfedi a téli puhaságot. Ti is furcsán érzitek magatokat, mikor tavasszal lekerül a nagykabát? Én mintha meztelen lennék. Mint első alkalommal papucsban nyáron. Ahogy fújja a szél a lábujjaimat, azt is meg kell szokni.

Kicsit elkalandoztam, mert már nagyon hiányzik a jó idő és „benéztem” én ezt a 30 napos időjárás előrejelzést, mert még 24.-éig tartanak a mínuszok, de addig is egy kis inspiráció poncsóra. No meg el kellene kezdeni edzeni is.

A poncsóval nagyon mellé lehet amúgy lőni. Vagy mamis, vagy terítős, vagy kötözött sonkás lesz, ha nem megfelelő a méret és a fazon. De érdemes próbálkozni, mert végre egy kis újdonság a divat palettán a hordható darabok közül és tökéletesen eltakarja az alakunkat, míg meg nem szokjuk, hogy tavasztól újra jobban az emberek szeme előtt vagyunk.

Pirospiros.jpg

Camelcamel.jpg

Etnicetnic.jpg

Kockáskockas.jpg

Övesoves.jpg

Extraszurke_1.jpg

Szürkés  kekes.jpg

Üdv, Natulcien.

Képek: Chicisimo, Pinterest

Szólj hozzá

divat test trend poncsó