2016. feb 12.

Rétegezésre fel

írta: Natulcien.style
Rétegezésre fel

A tavasz közeledtével a rétegezés kerül előtérbe. Reggel, este hideg lesz, nap közben meg kellemes, főleg a napsütötte helyeken. Lehet is cipekedni. Ha már ilyen kényelmetlenségekkel kell küzdeni, legalább érezzük jól magunkat a ruhánkban, és ezáltal a bőrünkben is.

13.jpg

Az összeállítás egy modern-hippi koncepcióra épült. A monokróm háttér mellett szerintem nagyon jól mutat az alapszínekből, és alapdarabokból álló szett, amit csak a kiegészítőkkel törtem meg, hogy ne legyen még véletlenül sem unalmas az összhatás.

1.jpg

3_2.jpg

Igazi városnézős, kozmopolita „outfit” lett. A piros rúzs, ha natúr sminkkel párosítjuk fiatalos lesz, és tökéletesen beillik az alapkoncepcióba, amit meg szerettem volna nektek mutatni.

11.jpg

18.jpg

A hippi életérzést elég csak pár ráutaló darabbal becsempészni. Elegendő egy toll fülbevaló, és egy rojtos táska, nem kell Pocahontasnak öltöznünk.

16.jpg

4.jpg

A tökéletes példa a rétegezésre tehát a következő: a szürke póló alatt egy fehér hosszú ujjú van, arra jött a pulcsi, majd a blézer, és legvégül a kabát. Soknak tűnik, de kényelmesen elfértek egymáson.

7.jpg

20.jpg

23.jpg

24.jpg

10.jpg

Egy nagyon jó hangulatú fotózás keretein belül látszik is, hogy mennyire jól éreztem magam így, az első melegebb, napsütötte délutánon. Csak mellékesen jegyzem meg, szerintem nem gondolnátok, hogy a fotókon három turis darab is van rajtam. Imádtam ezt az összeállítást.

Remélem, tetszik a Fotomajer csapat sorozata, bevallom nekem a jelenlegi kedvencem, és alig várom a következő közös munkát a csajokkal.

26.jpg

Szép hétvégét kívánok nektek.

Üdv: Natulcien    

Szólj hozzá

tavasz test fotózás hippi turkáló monokróm bohó rojtok saját outfit Fotomajer