2015. sze 27.

Divatelemzés 2.

írta: Natulcien.style
Divatelemzés 2.

Ma egy olyan összeállítást találtam nektek, ami minden korosztálynak, minden testalkatnak megfelelő. Egy igazi egyszerű, rohangálós szett, ami mégis letisztult és tökéletes példája a minimalista stílusnak. Megfelel az aktuális trendeknek is. Egy igazi, bármikor bevethető, de mégsem unalmas outfit.

326e6ecb020823da0c89f3815c01e837.jpg

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/350154939757334051/

Kezdjük alulról. A kényelmes oxford, lofer, balerina cipőkkel, de akár egy torna- vagy sportcipővel is jó választás. Annyira letisztultak a színek, hogy a cipő elütő színárnyalata kellemesen töri meg a harmóniát, kicsit kizökkentve minket, hogy még véletlenül se legyen unalmas az összhatás. Ha jobban megnézzük a képet, viszont látszik, hogy a cipő burgundija a körömlakkal harmonizál. Tökéletes.

A bokavillantás még mindig nagyon divatos. Egy egyszerű fekete vagy sötétkék farmer biztosan lapul mindenkinek a szekrényében, mint ahogy egy egyszerű szürke pamut felső is.

Az extra és aktuális az öltözékben az elegáns hosszú mellény. A fehér eleganciája és a praktikus sál együtt már teljesen hétköznapivá varázsolja a megjelenésünket, azzal a kis csavarral, hogy bizony teljesen megfelelünk az őszi divathullámoknak.

A táska és a szemüveg kiegészítők már akármilyenek lehetnek. A lényeg, hogy a letisztult, egyszerű daraboknál maradjunk. Egy ilyen minimalista szetthez nem kellenek feltűnő, egyedi kiegészítők.

A letisztult megjelenéshez ennyi bőven elég.

Szép napot kívánok

Natulcien

 

Szólj hozzá

öltözködés divatelemzés