2015. júl 07.

Gladiátor szandál

írta: Natulcien.style
Gladiátor szandál

Ez az időszak, főnixszerű feltámadása annak a divatirányzatnak, ami jó pár éve megpróbált betörni hozzánk, de akkor még kevésbé sikerült neki, mint most. Most sincs túl nagy sikere egy nagyon egyszerű okból kifolyólag. A gladiátor szandál nagyon kevés embernek áll jól, és még csak nem is kényelmes. Ha el tudunk vonatkoztatni a húsvéti kötözött sonkától, és a sakktábla barnulástól, még akkor sem tudunk elfelejtkezni a tényről, hogy vastagítja és rövidíti a lábat. Kicsit perverz kíváncsisággal álltam neki a bejegyzés szerkesztésnek, bevallom érdekelt, mit lehet kihozni ebből a cipőfajtából. Szeretem az egyedi, érdekes megoldásokat, a nem tucat öltözeteket, és bizony egy ilyen gladiátor szandál olyan, mint egy mopsz. Lassan már olyan csúnya, hogy akár szép is lehet a maga nemében.

Egész kedvet kaptam hozzá, de csak azért mert nem jön szembe az utcán. Mert nem merik felvenni az emberek, mert egy ilyenhez bizony kell önbizalom és bátorság. Mint a sziklamászáshoz. Semmi értelme nehezebb útvonalon megmászni valamit, ahová akár betonút is vezet, de mennyire nagy élmény, hogy bizony meg tudtam, és meg mertem csinálni. Annyira nagy élmény, hogy még az út közben szerzett sérüléseket is büszkén viseli az ember.

Fogadjátok szeretettel az ötleteket, amikhez a képeket a Pinterestről válogattam.      

Néhány alaptételt azért szögezzünk le a gladiátor szandálról, nehogy biztosítókötél nélkül másszunk neki ennek a próbálkozásnak:

A lényeg a természetesség és az egyszerűség az öltözetünk összeállításakor.

gladbezs.jpg

Pasztell színekkel passzítsuk.

gladkek.jpg

Minimális kiegészítőt használjunk.

gladnatur.jpg

Maximum fém vagy fa statement nyaklánc legyen rajtunk, ha ékszer mellett döntünk.

gladfekete.jpg

Ing- és pólóruhákhoz ideális a gladiátor szandál.

gladpiros.jpg

Maximum két színt kombináljunk.

gladred.jpg

gladshort.jpg

gladskirt.jpg

gladvegyes.jpg

Viseljük méltósággal a sonkás vicceket, de azért kerüljük el a húsvéti időszakot.

gladkabi.jpg

Kellemes napot, üdv: Natulcien.

Szólj hozzá

test bátorság inspiráció sziklamászás gladiátor szandál