2015. jún 23.

Maxi kardigán

írta: Natulcien.style
Maxi kardigán

Lehet az időjárás teszi, vagy a torokfájás, de ebben a borongós hűvös időben én legszívesebben kis sem dugnám a lábujjaim a paplan alól. Azzal szoktam feldobni a kedvem, hogy kiöltözöm. Tudják a környezetemben, ha tornacipő van rajtam egy „krumpliszsákban”, akkor minden rendben, ha „gálaruha”, tuti, hogy kompenzálok. Ma valami egyszerű, meleg, de nem hétköznapi dologgal dobnám fel a hangulatom, mégpedig egy harmadik esetre, ha betegeskedem. Akkor senki se lásson, senki se szóljon hozzám, és ezért inkább elbújok a ruhám mögé, mint Frodó a láthatatlan köpönyege alá. Arra is tökéletes ez a ruhadarab. A maxi kardigán, ami annyira hosszú, hogy minimum eltakarja a popsinkat, de inkább térd alatt ér, tökéletes választás erre a célra. Készítettem is ötletadó montázsokat a Pinterestről. Jó szórakozást hozzá.

A monokróm összeállítások a legegyszerűbben kivitelezhetőek. Alapszínek, alapdarabokkal. Semmi kiegészítő, semmi szín, semmi flanc. Elronthatatlan és örök elegancia.

kardicsik.jpg

kardimonocrome.jpg

kardiblack.jpg

kardigbezs.jpg

Ruhával a legjobb szerintem. Legyen akár rövidebb, akár hosszú az is, mint a kardigán maga.

kardidress.jpg

kardimaxi.jpg

Mindegyik összeállításban van magas sarkú, tornacipős és bakancsos, csizmás verzió is. A stíluskeveréssel nagyon izgalmas összképet hozhatunk ki egy öltözékből. Az anyagok keverése például az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy eredeti, stílusos megjelenést biztosítsunk magunknak. A kötött selyemmel, bőrrel kifejezetten izgalmas.

kardigrose.jpg

kardibor.jpg

Az etnikus, inka vagy inidán stílus még mindig tartja magát.

kardietnic.jpg

A virágok és a country is lehet egy irány azoknak, akik szeretik ezeket a természetközeli megjelenéseket az öltözködésükben.

kardivirag.jpg

kardicountry.jpg

Farmerral, ami lehet szaggatott, boyfriend stílusú vagy klasszikus.

kardidenim.jpg

A csipke fajta belőle olyan, mintha magunkra kaptunk volna egy függönyt, de akinek van hozzá mersze, szerintem tegye bátran. Nem minden nap kap magára az ember egy fél karnisra-valót. Eredeti, az tuti.

kardilace.jpg

Melegebb időben pedig rövidnadrággal ajánlott az igazán hippi megjelenéshez. Kötelező kiegészítők még a maxi kardigánhoz a kalap és a hosszú, lógó nyakláncok. 

kardishort.jpg

Jó szórakozást a kísérletezgetéshez és szép napot kívánok.

Üdv: Natulcien

 

Szólj hozzá

test inspiráció maxi kardigán